Voetzorg Vlinder

Medisch Pedicure, Manicure, Schoonheid en Massage


Schoonheidsbehandeling

Het gezicht is een bijzonder deel van ons lichaam. Uw gezicht met de contouren, het profiel, het geeft uw levensgeschiedenis weer en het laat veel van ons innerlijk zien. Het is het lichaamsdeel dat verreweg de meeste aandacht krijgt als we het over schoonheid hebben. Een schoonheidsbehandeling is zeker geen overbodige luxe. Want met onze levensstijl; stress, vermoeidheid, erfelijkheid, onze voeding en externe factoren (zon, milieu), heeft het allemaal invloed op onze huid. Een schoonheidsbehandeling is een middel dat zowel de geest ontspant als het uiterlijk verbetert.


Basis Gezichtsbehandeling

60 Min./ €45,00

Een basis behandeling met resultaat.
Reiniging, peeling, oppervlakkige onzuiverheden verwijderen,  een decolleté, nek en gelaat massage, dag/ nachtcrème die afgestemd is op uw huid en warme kompressen. 


Uitgebreide Gezichtsbehandeling

90 Min./ €55,00

Deze behandeling is een behandeling die de dagelijkse druk, stress en vermoeidheid van u laat afglijden. Na de behandeling voelt u zich weer herboren.

Reiniging van de huid, lichte peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen.
Wenkbrauwen of wimpers verven. Eventueel ongewenste haren harsen op het gelaat. Massage van het decolleté, hals en gelaat. Verzorgend Masker, dag/nachtcrème die afgestemd is op uw huid en warme kompressen