Voetzorg Vlinder

Medisch Pedicure, Manicure, Schoonheid en Massage


Facelift Massage

Facelift Massage is een natuurlijke gezichtsbehandeling die het verouderingsproces van de huid vertraagt en rimpels vermindert. Hierdoor lijkt het net alsof u een facelift heeft gehad. Bent u nog niet toe aan kostbare en ingrijpende plastische chirurgie, maar wilt u wel uw rimpels laten verminderen en de contouren van uw gezicht verstrakken of van uw vermoeide uitstraling af? Dan is de facelift massage een perfecte oplossing.

De gezichtsmassage is een verfijnde massage die de huid en de gezichtspieren losmaakt. De technieken komen o.a. uit de Indiase massage & de Zweedse massage. De massage heeft een positief effect op de huid en geeft u een heerlijke diepe ontspanning van: gezicht, hoofd, hals, nek, lichaam en geest.

Klachten zoals stress, spanningshoofdpijn, gespannen ogen en slapeloosheid worden aanzienlijk verminderd. Ik behandel de drukpunten, bindweefsel, lymfedrainage en de diepere spieren worden mee behandeld. Door de diepte van de behandeling wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden de afvalstoffen van de onderhuid losgemaakt, die vervolgens naar de lymfevaten / lymfeknopen worden gemasseerd. Door de massage wordt de huid strakker zodat de bestaande rimpels vervagen.

De techniek is volledig natuurlijk en veilig, er wordt zelfs geen olie of massagecrème gebruikt.
Resultaten van de Facelift Massage:

  • Heerlijke ontspanning van lichaam & geest
  • Verlichting van stress, spanningshoofdpijn, gespannen ogen en slapeloosheid
  • U krijgt er een gezondere en soepelere huid voor terug
  • De dode huidcellen worden verwijderd en de poriën worden verfijnd
  • U krijgt nieuwe voedingsstoffen binnen en de afvalstoffen worden afgevoerd
  • De spanning & gezichtspieren in uw gezicht worden losgemaakt
  • De huid rond de ogen wordt mooier en elastischer
  • Ontspanning in de nek, schouders, verlichting van hoofdpijn, waardoor migraine aanzienlijk kan verminderen.                                                                                                                                                                                     
De facelift massage wordt afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie de behandelfrequentie vastgesteld. Ongeveer zijn zes tot acht behandelingen nodig, zodat het resultaat 6 weken lang zichtbaar blijft. De face lift (bindweefsel) massage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. Ook raakt de huid beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Daarna kunt u de massage elke 4-6 weken onderhouden.

Contra indicaties
Indicaties waarbij geen facelift massage mag worden uitgevoerd;
Ten eerste koorts, bij koorts voeren ik nooit geen behandelingen uit. Daarnaast bij mensen met hartklachten of hoge bloeddruk, neem ik geen enkel risico.
Als u last heeft van (chronisch) eczeem of een defecte huid, dan voer ik geen face lift massage uit. Dit omdat het eczeem of de huid verder kan beschadigen.
Na de 7e maand zwangerschap raad ik de bindweefsel massage ook af.
En bij medicatie, zoals; middelen met Corticosteroïden en bloedverdunnende middelen