Voetzorg Vlinder

Medisch Pedicure, Manicure, Schoonheid en Massage


Er is niet altijd een directe aanleiding nodig om bij een pedicure langs te gaan. Ontspanning en plezier zijn reden genoeg. Mijn Wellness Pedicure behandelingen zijn echte verwenbehandelingen voor dames en heren en is gericht op de voeten en onderbenen.


De vier jaargetijden

De vier jaargetijden is een cosmetische voetverzorging, een moment voor u zelf en een weldaad voor benen en voeten. Een uitstekende manier om de onderste extremiteiten aangenaam te verwennen en stress te bestrijden. Voeten krijgen heel wat te verduren en zijn de extra aandacht meer dan waard!
Behandeling:
 • Verzorgen van de nagels en nagelomgeving
 • Een voetbad met een etherische olie met een ontspannende werking
 •  Scrubben van voeten en onderbenen
 • Massage van onderbeen en voet
 • Een verkoelend of verwarmend voetmasker
 •  Verfrissende waslotion
 •  Verzorgende en voedende voetbalsem

De behandeling wordt steeds aangepast aan de seizoenen van het jaar, qua geur en beleving!


Just Lavendel

 Natuurlijke Wellness Treatment
voor Voet & Onderbeen

Wellness behandelingen staan in het teken van lichamelijke en geestelijke rust, ontspanning en tijd voor jezelf. Lavendel helpt u te ontspannen en we houden van zijn zacht en betoverende aroma. Één van de redenen waarom we wel 47 verschillende soorten lavendel gebruiken ter ontspanning en genezing.

De Behandeling

 •  Voetspa van Himalaya- en Keltisch zeezout, etherische oliën van lavendel en rozemarijn
 •  Wassing met een romige en zachte lavendelzeep.
 • Soft body scrub van Himalaya zout en druivenpit olie
 • Massage met massagekaars. Door de kaars aan te steken ontstaat er een kwaliteit massageolie die verrijkt is met de heerlijke geuren van lavendel. De speciale formule laat toe dat de massageolie direct op de huid aangebracht kan worden. Het is pure verwennerij voor voet en onderbeen en een genot voor de zintuigen. De samenstelling van voedende ingrediënten zorgen voor een diepgaande hydratatie en laat de huid soepel, zacht aanvoelen.
 • Voetmasker van Koalin Klei. Kaolin Klei zuivert, ontspant en verkwikt de voeten op een natuurlijke wijze en houdt de biologische balans van de huid in tact. (heel fijn ook toe te passen bij een kwetsbare huid!)
 • Body Butter Lavendel. Lavendel Shea butter balsem is een voedende balsem die de huid voedt, hydrateert en kalmeert.

Tijdens de lavendel behandeling werk ik met producten die volledig natuurlijk en eerlijk zijn. Stoffen uit de natuur zijn zoveel krachtiger en bevatten alles wat onze huid nodig heeft. Doeltreffende crèmes, therapeutische oliën, geuren en grondstoffen rechtstreeks uit de natuur van alleen de beste kwaliteit. Producten met voedende eigenschappen, precies zoals de natuur bedoelt heeft. En alle producten zijn handgemaakt!


Hamam voor Voet & Onderbeen

Hammam wordt steeds populairder binnen de wellness van een pedicurepraktijk. En dat is niet zo gek, want bij een Hammam geniet u van alle aspecten van wellness: reiniging, verzorging en ontspanning.  Een Hamam neemt u waar met al uw zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen, welk in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning. Dit oeroude, sociale badritueel is speciaal voor de pedicures vertaald naar een geweldige day spa treatment die in de salon kan worden uitgevoerd zonder douche ruimte.
Ik neem u mee in de mystieke wereld van het Oosten. Laat u beleven, voelen en ervaren, gelet op elk klein detail.  Droom weg, ervaar en laat u leiden in de wereld van de Hamam.

De behandeling
 • Opgieting van voet en onderbeen met rozenwater
 • Scrub met een kese (oosterse scrubhandschoen) en voedende scrub van puur zuiverde zeezout, verwarmde gember en verfrissende eucalyptus
 • Inzeping en massage met olijfzeep en een torba (oosterse zeepzak
 • Ontspannende massage met hotstones en massage olie van voedende oliën en verwarmde eigenschappen van eucalyptus. Verrijkt met revitaliserende Eucalyptus en de voedende eigenschappen van Organische Argan Olie
 • Rijke, romige body & foot cream verijkt met revaliserende organische eucalyptus en rozemarijn
 • Licht revitaliserende mist op basis van verfrissende Eucalyptus en Rozemarijn. Voorziet uw huid van een verfrissende fijne dauw. Combineert de aromatische eigenschappen van verfrissende eucalyptus en rozemarijn.
 Sluit uw ogen en ervaar de warmte van uw eigen Oosterse wellnessceremonie. Na afloop voelt u zich schoon, fris en ontzettend ontspannen.

A purifying ceremony for body & soul.
Enjoy the rituals of hammam


Lovely Sabuni 

Schelp & Zeepmassage 

Een ware oase van heerlijk zoete geuren, ontspanning en pure wellness voor onderbeen en voet! Tijdens de Lovely Sabuni pas ik een diversiteit aan massages toe. Een zeepmassage, Loofah-zeep massage en een schelpmassage.

Handgemaakte natuurlijke zepen                 
Het diepe aroma van de natuurlijke zepen zorgen direct voor onmiddellijke ontspanning tot diep in de vezels van vermoeide spieren. De handgemaakte zeep verzacht en hydrateert de huid en bevatten veel voedende mineralen. De zeep heeft een zacht en romig schuim en is geschikt voor ieder huidtype.

Loofah zeep
Loofah zeep is een zeep gemaakt om al uw zintuigen te stimuleren.  Loofah, is een spons die bestaat uit een vezelige structuur van een volwassen gedroogde vrucht. De natuurlijke loofahs zijn gevuld met zeep en gemaakt van hoogwaardige essentiële oliën en parfum oliën.
De loofah zeep wordt gebruikt om de dode huidcellen te verwijderen en de bloedsomloop te stimuleren.  De zeep reinigt en herstelt de huid, waardoor er een fluwelen zachtheid van de huid ontstaat.

Schelpmassage
Een schelpmassage is een heerlijk ontspannende warmtemassage. De massage wordt gegeven met twee verschillende, soorten speciaal gepolijste zeeschelpen, uit de tropische zeeën van de Gili Eilanden.  Een massage waarbij  gebruik wordt gemaakt van warm water samen met etherische oliën. Er worden ritmische strijkbewegingen over de huid gemaakt met de schelpen en handen.

De behandeling:

 • Massage en wassing van romige natuurzeep
 • Massage en wassing met loofah zeep
 • Scrub met olierijke dode zee scrubcreme
 • Schelpmassage
 • Verfrissende waslotion
 • Incremen van een body butter
De behandeling is in verschillende geuren toe te passen en kunnen in overleg gekozen worden.