Voetzorg Vlinder

Medisch Pedicure, Manicure, Schoonheid en Massage


Pedicure Behandeling

Regelmatig je voeten verzorgen voorkomt allerlei klachten. Helaas geldt meestal dat we onze voeten pas gaan verzorgen als de signalen van de voeten niet meer te negeren zijn. Onaangename geurtjes, branderige voeten, jeukende schimmeltjes en pijnlijke likdoorns zijn nog maar een kleine opsomming van grote ongemakken. Een pedicure behandeling verhelpt gelukkig een hoop. En wanneer je, je voeten regelmatig laat behandelen kan het zelfs klachten voorkomen.

Een pedicure behandeling is meer dan alleen de nagels knippen. Ook is het behandelen van voetklachten niet het enige wat ik als pedicure doe. Het is een complete verzorging van de voeten. Uw voeten dragen u, uw hele leven, toch worden ze vaak vergeten. 

Ik werk met de nieuwste technieken en tijdens de behandeling wordt de behandelde plek gekoeld door middel van gedemineraliseerd water dat tijdens het gebruik van de freesmachine op de huid gesprayd wordt. Het voordeel hiervan is dat er nauwelijks tot geen branderig gevoel ontstaat. Tevens desinfecteert de spray. Zo kunt u optimaal genieten van de pedicure behandeling.

Hoe ziet de behandeling eruit:

* Amnese bij een eerste bezoek
* Desinfecteren van de voeten
* Knippen, frezen en verzorgen van de nagels
* Behandelen van eelt, kloven, likdoorns, schimmelnagels of ingroeiende nagels
* Warme kompres
* Ter afsluiting een verzorgde voetcréme


Deeltijd pedicure behandeling

Een pedicure deelbehandeling houdt in dat puur alleen het probleem wordt behandeld. Een behandeling kan dan bijvoorbeeld bestaan uit:

* het verhelpen van een ingroeiende nagel 
* of een likdoorn verwijderen
* of nagels knippen
* of eelt verwijderen
* of kloven behandelen

Let op! Dit is dus geen complete pedicurebehandeling! De behandeling zal ook max 25 minuten duren.


Pedicure de luxe

De pedicure behandeling net even dat extra verwen momentje geven...
Bij een pedicure de luxe behandeling wordt de behandeling uitgebreid met een ontspannende onderbeen- voetmassage. 

Een goede massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest en stimuleert bovendien de stofwisseling. Massage houdt ons lichaam in goede conditie en kan blessures voorkomen.

Een voet- en onderbeenmassage geeft ontspanning, niet alleen in uw voeten, die u de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam.