Voetzorg Vlinder

Medisch Pedicure, Manicure, Schoonheid en Massage


Nagelstyling

Nagelstyling heeft een ware revolutie ondergaan en wordt steeds populairder onder de moderne vrouw. Voor velen zijn handen het visitekaartje. Zij maken vaak het eerste contact, zowel privé als zakelijk. 

Met passie en precisie zet ik bij u een mooie nagelset. Of u nou alleen uw eigen nagels wilt laten verstevigen met gel, acryl of powergel of kunstnagels wilt laten zetten die niet van echt te onderscheiden zijn en in elk gewenste vorm en lengte of u vind uw eigen nagelvorm niet mooi of u bijt nagels en u wilt normale lengte bereiken....dat kan allemaal transparant, met kleur, met meerdere kleuren en zelfs met nailart! Mooie nagels leveren is bij mij erg belangrijk! Het is maatwerk! Daarom kijken we samen welke behandeling het beste aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.


Acryl Nagels

De toepassing van acrylnagels is hetzelfde als die van gelnagels, namelijk het verstevigen en verlengen van de nagels. De acryl is een mengsel van poeder en vloeistof welke hechten tot een kneedbaar bolletjes. Dit acryl bolletje wordt met een penseel op de nagel in de juiste vorm geboetseerd en hard door de blootstelling aan de buitenlucht vanzelf uit. De acryl poeders worden geleverd in verschillende kleuren. Acryl nagels zijn dankzij de stevige, sterke structuur zeer geschikt voor het creëren van mooie dunne nagels.

Gel Nagels

Gelnagels zijn flexibeler dan acryl en worden gemaakt met een reeds voor gemengd systeem. De gel is een stroperige substantie welke pas hard wordt onder UV/LED licht. De gel zit dus al kant en klaar in een potje en kan meteen gestyleerd worden tot nagel op de manier zoals u die wenst. Het voordeel hiervan is dat de nagels makkelijk gemodelleerd kunnen worden totdat deze onder de speciale UV/LED lamp worden gehouden. Gelnagels worden toegepast voor het verstevigen en het verlengen van de nagels.

PowerGel

Deze revolutionaire gels laten zich verwerken als acryl maar, net als gel, zonder tijdsdruk! PowerGel is geschikt voor ieder type nagel, van zeer flexibel tot hard en levert iedere keer een perfect resultaat. 

Het is geschikt om iedere nagelvorm mee te maken, van een natuurlijke nagel-overlay tot de meest extreme vormen, alles is makkelijker te realiseren dan ooit te voren. Ideaal pinchbaar, sterk en kleurvast. Een product wat het beste van 2 werelden combineert; de hardheid en verwerkbaarheid van acryl met de flexibiliteit van gel. Het wordt net als gel uitgehard in een LED of UV lamp.

Powergel is net als de andere gels geurloos, in tegenstelling tot acryl waarbij sterke luchtdampen vrijkomen. Sommige mensen krijgen hier hoofdpijn van of ervaren dit als zeer onaangenaam.

En zeker niet onbelangrijk: Powergel is hypoallergeen!
Degenen die in het verleden allergisch waren voor acryl of gel kunnen nu ook mooie kunstnagels dragen!

4ce444c0-effe-11e8-9aa1-3dda9c965bad-rimg-w507-h280-dc1b1b1b-gmirjpg